RO Study
👤
Dbolfaciuc
Dbolfaciuc
25-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Am evaluare, urgent va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Automobilist Parcurge 60 Km Intr-o Ora.La Ce Ora Soseste La Destinatie Daca A Plecat La Ora 7,a Strabatut 240 Km,iar Pe Drum A Facut O Pauza De 1 Ora Si 30 M
1) Construiti O Propozitie Care Sa Aiba Un Subiect Neexprimat Inclus . 2) Motivati Prezenta Cratimei In Enuntul : Oare N-ar Fi Bine Sa Semanam Papusoi Pe Langa
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog Am Un Rebus De La 1 La6 1 Crang-are6 Patratele2suparat-53muncitor-74faimos-65drapel-56bucuros-5
Transcrieti textele, Facand Acordul Predicatelor Verbale Cu Subiectele Propozitiilor. Subliniati Predicatele Cu O Linie Si Subiectele Cu Doua Linii.,,Tatarii (a
Cand Sa Nascut Ancuta . Mama Sa Avea Varsta De 4 Oi Mai Mare Decat Varsta Pe Care O Are Acuma Ancuta . .Ce Varsta Are Acuma Mama Ancutei , Daca Astazi Ancuta A
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titlul "Intrebari Fara Raspuns"
A) Aratati Ca (×+1) (×-1)-(×-2 )=4×-5 ori Care Ar Fi × Nr Real b) Efectuati (√30 ·√40:√50 )-(√48- √12)c) Aratati Ca Pentru Ori Ce X Numar Natural , Numarul A=
O Poezie Despre Dragostea De Animale !
Un Autoturism A Parcurs 600 Km, Consumand 48 L Benzina. Cati Litri De Benzina Va Consuma La 100 Km Parcursi?
Vreau O Poezie Despre Muzica,va Rog Sa Nu Fie De Pe Net !