RO Study
👤
Grem
Grem
25-11-2022
Latina
a fost răspuns
ex 1 si 2!! sunt exercitii cu sintaxa dativului
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Reprezentat Un Tabel Cu 2 Categorii Suprafata Si Cantitate Recoltata Suprafata Parcela 1 ( 0,4ha ) , Parcela 2 ( 1,25ha ) , Parcela 3 ( 2,55 Ha ) Cantita
Urgent!!! În 10 Min. Cine Îmi Va Scrie Ofer Și Coroană. ,,Primul Ajutor Medical" La General , Se Poate Și Depe Internet
Un Acvariu Are Forma De Paralelipiped Cu Diminsiunile L=40cm, L=25cm, H=20cm. Că-ți Litri De Apa Se Afla In Acvariu Stiind Ca Apa Ocupa 80% Din Capacitatea Aces
Cum Se Traduce Corect: "When Sadness Turns Into Motivation And You Do Everything You Can Until You Forget The World." ?
Un Corp De Masa M=4 Kg Este Aruncat In Sus De La Nivelul Pamantului Si Ajunge La Inaltimea Maxima De 200 Cm. Aflati Energia Potentiala. PS : Nu Am Invatat Energ
Pentru Asigurarea Apei Necesare Adaptării Animalelor, In Incinta Farmei Este Amenajat Un Bazin In Forma De Paralipiped Dreptunghic Cu L De 8 M ,L De 6 M Si H De
Scrieti Enuntul Urmator ,schimband Numarul Substantivelor ; Pe Ferestrele Deschise , Navalea Lumina Noua ,ca O Fulguire De Aur.
Alcatuieste O Compunere Cu Titlul Si Inceputul: O Vinere Mare Pe Cand Soarele Auriu Mangaia --cu Atat De Multa Tandrete
Care Este Formula Ariei La Palalelogram?
Buna!Am Si Eu O Intrebare!In Anul In 1978,sa Lansat O Editie Monopoly Facuta Numai Si Numai Din: A)Ciocolata B)Aur C)Ceramica! Va Rogg Ajudatima!