RO Study
👤
Doni85806
Doni85806
24-11-2022
Matematică
a fost răspuns
13 ,15 ,16 va rog!Multumesc.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Realiza Un Album De Familie , Un Turist Trebuie Sa-si Alimenteze Un Acumulator Timp De 8 Ore Si 15 Minute. Daca Acesta Conecteaza Acumulatorul La Priza
Scriti-mi Varog Pe Baza Operei Tinerete Fara Batrinete Si Viata Fara De Moarte Personajele Operei ; Tipul De Personaj(pozitiv\negativ, Real\fantastic, Principal
Vreau Două Trei Expresii Frumoase Din Lectura Puiul De Ioan Alexandru Brătescu Voinești.va Rog!!
Scrieți Formulele Chimice Ale Următoarelor Substanțe :1,3,5 Trimetilbenzen ,acid O-metilic Benzoic ,acetanilina ,etil-metil-eter,acetofenonta , Acetona
Efectuati 2 Intregi Si 1 Supra 3 +0,25+0,(5)
Formulati Enunturi Cu Ortogramele Si Cuvintele Urmatoare: Cai Ca-i Căi Că-i Deal De-al
Pohoile Cărau La Vale Agoniseala De O Viață A Gospodăriilor .de O Viață =ce Parte De Propoziție Estevă Rog Ajutați Mă Cât Mai Repede
Scriti-mi Varog Pe Baza Operei Tinerete Fara Batrinete Si Viata Fara De Moarte Personajele Operei ; Tipul De Personaj(pozitiv\negativ, Real\fantastic, Principal
Luca Ii Spune Lui Toma Ca, Daca Ii Va Da 1700 De Lei Din Banii Sai, Atunci El Va Avea De 5 Ori Mai Multi Bani Decat Toma. Toma Ii Spune Lui Luca Ca, Daca Ii Va
Luca Ii Spune Lui Toma Ca, Daca Ii Va Da 1700 De Lei Din Banii Sai, Atunci El Va Avea De 5 Ori Mai Multi Bani Decat Toma. Toma Ii Spune Lui Luca Ca, Daca Ii Va