RO Study
👤
Darius1423
Darius1423
24-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă, dau COROANA
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doresc Un Test La Matematica Clasa I
Salut. Se Considera Functia F:R->R , F(x)= -x+3Determinati Numarul M Pentru Care Punctul A(m-1;2m) Apartine Graficului Functiei.Va Rog Frumos Am Nevoie Urgen
La Un Magazin S-au Adus 837 Mingi De Mai Multe Culori.Dupa Ce Din Fiecare S-au Vandut Acelasi Nr De Mingi,au Mai Ramas 19 Mingi Galbene,29 Mingi Verzi Si 39 Min
Pentru A Obtine Din Grau Faina Se Pierde 25% Din Cantitatea De Grau. Din Ce Cantitate De Grau Se Obtin 270kg Faina?
Comenteaza In 5-6 Randuri Aspectul De Viata Surprins De Tine In Fragmentul:-Pascalopol, Se Recomanda El Cu O Ceremonie Care Trada Cresterea Lui Aleasa, Retinand
Puteti Sa-mi Explicati Cum Se Rezolva Pas Cu Pas Un Sistem De Doua Ecuatii Cu Doua Necunoscute Prin Metoda Reducerii?
Determinati X E R5x = 20x x
Cinci Muncitori Terimina O Lucrare In 18 Zile Lucrand Cate 8 Ore Pe Zi.In Cate Zile Pot Termina Aceasi Lucrare 9 Muncitori Daca Vor Lucra Tot Cate 8 Ore Pe Zi?a
Puteti As-mi Dati Date Despre o Specie De Berze
Descrieti,intr-un Scurt Text,pregatirea Unei Vizite La Muzeul National De Istoriei A Romaniei. Folositi Verbele: Au Hotarat,viziteaza,vor Organiza,am Plecat,mul