Calculează efectuând întâi suma sau diferen- ța, apoi înmulțind factorul cu fiecare termen al sumei sau diferenței. Exemplu: 8 x (4 + 2) = 8 x 6 = 48 8x (4+2) = 8 x 4 + 8 x 2 = 32 + 16 = 48 c) 3 x (2 + 4 + 1) 9×(7-3-2) a) 8x (4+2) b) 5x (4-3) 7x (6-3) 6 × (3+4)
![Calculează Efectuând Întâi Suma Sau Diferen Ța Apoi Înmulțind Factorul Cu Fiecare Termen Al Sumei Sau Diferenței Exemplu 8 X 4 2 8 X 6 48 8x 42 8 X 4 8 X 2 32 1 class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d85/1ca8320c903db581fb53e5746bde51c7.jpg)