RO Study
👤
Hjhhh854
Hjhhh854
24-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Exerciţiu 9 pagina 78 clasa 5.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Va Rog Un Mic Eseu In Engleza Pe Tema:Ce As Dori Sa Vizitez In Statele Unite.5-6 Propozitii.URGENT
Pe Marginea Unei Stradute De 3 Hm Sunt Plantati Tei, La Distanta De 1 Dam Unul Fata De Altul. A) Cati Tei Se Pot Numara In Total? B) Ce Distanta E Intre Doua In
Un Avion Parccurge Distanta De 888 Km In 2 Ore, Iar Un Elicopter, In 4 Ore. Cu Cat Parcurge Mai Mult Un Avion Decat Un Elicopter Intr O Ora ?cu Intrebari Plss
O Scrisoare ...ca Anunti Un Prieten Ca Vii La El In Vizita Folosind Toate Timpurile Future
Completeaza Tabelul Urmator , Stiind Ca Se Refera La Un Patrat :va Rooggg Urgent !!! Am Nevoie De El Pana La Ora 09:00 Va Rooogggg Urgent !!am Sa Va Răspund Si
Hey, Imi Puteți Spune Niște Reacții Chimice Cu CuSO4 (sulfatul De Cupru,piatra Vanata) Va Roggggggggggg?
Cita Energie Consuma Un Reșeu Electric În Fiecare Secunda La Tensiunea De 120 V Dacă Intensitatea Curentului În Elementul Încălzitor Este De 5 A
Cate Oua Depune Un Pitigoi Mare Stiimd Ca Nr Lor Este A Cincea Parte A Numarului Lor Este Catul Nr 27 Si 9
De Conjugat Afirmativ Interogativ Și Negativ To Go Și To Fake . Va Rog
O Compunere De 100 De Cuvinte Despre Natura In Engleza Please !!!!!!!!!