RO Study
👤
Casap80
Casap80
24-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de acest eseu cât mai curând .
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent Va Roog Am Mare Nevoie Acuma
Identifică Și Numește Părțile Principale De Propoziție, Apoi Precizează Prin Ce Parti De Vorbire Sunt Exprimate . Concertul Se Desfășoară In Crang.Eu Caut Progr
Însumează Toate Laturile Unui Dreptunghi,cu Lățimea De 9 Metri,iar Lungimea De 6 Ori Mai Mare.Alege Rezultatul Corect. a)126 M b)63 M c)30 M d 116 M Vă Rog Răsp
Formați Prin Darivare Verbele De La Următoarele Interjecții: Zdrag, Miorlau, Tranc, Ham-ham, Groh-groh, Mac-mac.
Va Rog Un Rezumat Scurt Doamna Chiajna Repede!!!
Însumează Toate Laturile Unui Dreptunghi,cu Lățimea De 9 Metri,iar Lungimea De 6 Ori Mai Mare.Alege Rezultatul Corect. a)126 M b)63 M c)30 M d 116 M Vă Rog Răsp
Organizeaza Cu Colegii Tai O Disutie Privind Motivmotivele Pentru Care Mergem La Biserica. Nu Neglija Urmatoarele Aspecte Care Ar Putea Sa Ti Se Potriveasca
Afla Ce Lipseste Din Fiecare Operatie Pentru Ca Egalitatile Sa Fie Adevarate 3 Dl +?dl=1l
Ana Vrea Sa Cumpere 4 Prajituri Dar Ii Mai Trebuie Un Leu.Daca Ar Cumpara Numai 3 Prajituri I-ar Rămîne Rest 3 Lei.Citi Lei Are Ana Si Cit Costa O Prajitura?
Iulia Si-a Stabilit Un Program Pentru Pregatirea Lectiilor. Mate-30min istorie-20min la Ce Ora A Terminat Lectiile?