RO Study
👤
Cristacris23
Cristacris23
23-11-2022
Matematică
a fost răspuns
2. Efectuează: 7. 8:22 + 18:3 2-20.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Ultimul Enunţ Al Textului Există: A) Un Predicat Nominal Şi Patru Predicate Verbale B) Două Predicate Nominale Și Trei Predicate Verbale C) Doar Predicate Ve
Determinati Numarul Real A , Pentru Care Graficele Functilor F:R ->R, f(x)=x La A Doua + 2x +3 g:R->R, G(x) =x + A Se Intersecteaza Intr-un Punct De Absc
Numai A,e,b E Urgenttt!!!!!!
Care Este Ordinea Punctelor A. B, C, D Situate Pe Aceeași Dreaptă, Ştiind Că: AB- 16 Cm, AC-12 Cm. D Este Mijlocul Segmentului CB, Iar CB Are Cea Mai Mare Valoa
Află Numărul De Forma [tex] \frac{}{4\times 67y2} [/tex] Dacă Suma Cifrelor Este 23
Buna, La Evaluarea Nationala Am Pus Titlu, Si Nu Am Vazut Ca Nu Trebuia Se Considera Semn ?
2. A) Dacă Într-un Patrulater Convex Diagonalele Se Înjumătățesc, Atunci Patrulaterul Este B) Se Numeşte Linie Mijlocie Într-un Trapez C) Segmentul De Pe Linia
De La Textul ,,Vulpea Si Cocorul''
118. Se Dau Trei Puncte Necoliniare A,B,C. Fie Punctele M,N,P Simetricele Lor Faţă De Un Punct O. Cîte Paralelograme Se Pot Forma Cu Punctele A, B, C, M, N, P?
Am Avut Evaluarea Națională Marți La Romana Și Vreau Să Intreb Ceva .1 Cât O Să Îmi Scadă Daca Am Scris La Ex 6 Partea A Caracterizare Indirecta Pt Trăsătura Lu