RO Study
👤
Murariutimeea14
Murariutimeea14
23-11-2022
Limba română
a fost răspuns
2.Care este tema discutiei?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indică Doua Teme Literale Din Poemul ,, Alexandru Refuzând Apa " Repede.... Dau Coroana :((((
Prisma Patrulatera h=40 Cm latura Bazei=10 a) Al (am Facut-o) b) Daca Se Toarna 3l Apa..la Ce H Se Ridica?
Un Biciclist A Parcurs Un Drum In Trei Zile : În Prima Zi A Parcurs 3 Supra 8 Din Lungimea Terenului In A Doua Zi A Parcurs 30 La Suta Din Drumul Ramas Iar A Tr
Crezi Ca O Biblioteca Poate Fi Locul Potrivit Pentru Aventuri ? Exprima-ti Opinia In 30-50 De Cuvinte.
Care Este Cel Mai Mare Nr Natural Din Intervalul [8;15)
Ce Gen Are Cuvantul Ochelarii
Va Rog Sa Ma Ajutati! Vreau Si Eu O Scrisoare De La Mine Din Clasa A V-a Catre Mine Din A Viii-a. Ajutati-ma Repede Ca Trebuie Sa Plec La Scoala
Vă Rog Ajutatima Dau Coroana La Cele 2 Dacă Mă Ajutați Vreau Și Segmentele La Ele 1. Diferența A Doua Nr Este 72. Un Sfert Din Nr Mai Mare Este De Trei Or
Corina Cumpara O Cutie De Bomboane Cu Caramel Si Visine, Având Prețul De 21 Lei Si 75 Bani. Dacă Da Vânzătoarei Doua Bancnote De 20 Lei Si Una De 5 Lei, Ce Rest
Transforma Dialogul Dintre Mircea Cel Batran Si Bsiazid In Povestire In Maximum 5 Randuri.va Rog Mult Rapid