RO Study
👤
Andubiv11
Andubiv11
22-11-2022
Matematică
a fost răspuns
7) Comparați: a) 230 şi 4¹6 b) 530 şi 260
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Numerele Cu Cifre Distincte De Forma Abc9d, Dacă A=222:37, ,,b" Este Zecimea Numărului 70, Iar ,,c" Este Cincimea Numărului 40.
Descompuneți În Factori Polinomul De Gradul Ll:x La A Doua-9x+20;x La A Doua+11x+24;x La A Doua-x-72.
Stabilește Tipul Afirmației (A, F): A)A F Unul Din Produșii De Ardere A Piritei(FeS2)este SO2.b)A F Clorul Este Un Gaz Incolor,solubil În Apă,cu Miros Specific,
Salut.Am Nevoie De Un Text Argumn Entativ Despre Rolul Gradinilor In Viata Oamenilor.In General Am Idei....dar Pentru Asta Nu Am Argumente..
Pt A Premia Participantii La Un Concurs Sportiv Sau Cumpărat 77 De Mingi Albastre Si Rosii. Cate Mingi Sau Cumpărat Din Fiecare Fel Daca Ele Puteau Fi Grupate A
Problema 3. În Produsul 1 · 2 · 3 · 4 · . . . · 2018 Se Elimina Toate Numerele Pare Si Toate Numerele Care Au Cifra Unitatilor 5. Care Este Ultima Cifra A Produ
Afla Numarul De 3 Ori Mai Mare Decat Sfertul Numarului56 Apoi Catul Numarului
Am Nevoie De Ajutor.Va Rog Frumos!
.Se Amesteca 800 G Solutie 2% H2SO4 Cu 300 G 15%H2SO4 CU 100g Apa, Sa Se Determine Conc Procentuala Si Molala A Solutiei Rezultate Stiind Ca Densitate Sol Final
Analizați Toate Verbele (modul,timpul,pers Şi Numărul) Până Unde Este Subliniat.Vă Rog! Dau 15 Puncte Şi Coroană!