RO Study
👤
Micleadrian34
Micleadrian34
22-11-2022
Engleza
a fost răspuns
vine ma ajuta?
describing the people
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Vreau Si Eu Rezolvarea Problemei; Doi Biciclisti Pleaca In Acelasi Timp Unul Din Bucuresti Altul Din Ploiesti Pe Autostrada Ce Are 60km. Primul Are O Vit
Daca 13 Carti Costa 156 Lei,atunci 7 Carti De Acelasi Fel Vor Costa..lei. Imi Puteti Spune Cum Se Face,chiar Am Uitat Metoda Prin Care Se Rezolva,va Multumesc F
In Trei Depozite Se Afla 600 Tone De Grau.Daca Din Primul Depozit Se Transfera 20 Tone In Al Doilea,atunci In Cele Trei Depozite Se Afla Cantitati Egale De Grau
1.La Un Atelerier De Croitorie Sau Confectionat 18 Fuste Si Rochii.Stiind Ca Numarul De Rochii Este Cu 8 Mai Mare Decat Nr. De Fuste Aflati Cate Rochii Si Fuste
Doua Numere Naturale Nenule Sunt Asfel Incat Al Doilea Este Egal Cu Patratul Primului Numar Si De 4 Ori Mai Mare Decat Acesta. Aflati Cele Doua Numere
Am Nevoie De O Scrisoare De Plangere: "Letter Of Complaining" La Un Restaurant, Oricare, De Aprox. 150 Cuvinte.Punctele Sunt Multe Asa Ca Vreau Una Cat Mai Buna
Join The Parts Of The Sentences with when Or While And The Correct FORM OF THE PAST TENSE . 1 We / Just go Out ...// It/ Begin To Snow ( When )
Clasa A V-a , Matematica: Efectuati: a)18,24:6+51,6x0,3-1,2x5 b) 3,2(put.5) :3,2(put.2)-6,3:5+18,2 put.=la Puterea
Un Magazin Vinde In Medie Pe Zi 100 De Sticle De Suc De 2 Litri.Cati Hl De Suc Vinde Magazinul Timp De 5 Zile?
Fie Triunghiul ABC Si A' Piciorul Perpendicularei Dusa Din A Pe BC,A € (BC).Daca M(B)=60°,AB=16 Cm Si A'C=3·A'B,calculati Lungimea AA' Si AC.Este Triunghiul ABC