RO Study
👤
Aantica27
Aantica27
22-11-2022
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de B va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Propozitia: N-as Putea Spune Ca Basmele Ar Fi Revarsat Asupra Copilariei Mele. Care Sunt Verbele? Ce Fel De Verbe Sunt? Dau COROANA. Este Urgent
Se Da De La Tastatura Un Numar Cu Cel Mult 4 Cifre. Se Cere Sa Se Determine Cate Numere Mai Mici Sau Egale Cu Numarul Dat Si Mai Mari Ca 10 Au Prima Si Ultima
Aflati Trei Numere Stiind Ca Media Lor Aritmetica Este 22 Media Aritmetica A Primelor Doua Este 28 Iar Al Doilea Este De 6 Ori Mai Mic Decat Primul Dau 31 De C
Formulează Câteva Enunțuri Despre Adaptarea La Frig A Animalelor Polare!
La Un Joc Elevi Sau Asezat Pe 4 Randuri.stiind Ca Pe Fiecare Rand Sunt 3 Baieti Si 4 Fete Afla Cati Elevi Sunt.. Rezolva Problema In Doua Moduri. Scrie Pentr
Ce Calitati Trebuie Sa Aiba O Persoana Care Detine Functii Publice? (Cu Argumentare)
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Arati Cum Dumnezeu Isi Poarta De Grija Tie Si Familiei Tale Va Rooog Imi Trebuie Acum...
Analizti Pronumele (formele Lungi Si Scurte) De La Exerciul Anterior
(100pct) Fie AOB Si BOC Doua Unghiuri Adiacente Suplementare, [OD Semidreapta Opusa Lui [OB Si [ON Semidreapta Interioara Unghiului COD.Daca M(CON)=40° Si M(BOC
Povestiti O Intamplare Din Viata Ta ( Sau A Celor Dragi Tie) In Care Ai Simtit Ajutorul Lui Dumnezeu . ( Minim 6 Randuri De Caiet Mic Va Rog)