RO Study
👤
Mutrita
Mutrita
22-11-2022
Chimie
a fost răspuns
Tema chimie.clasa a 7aexercitijl 1 și 2 le am făcut
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
21 Determinați Numerele Naturale X, Astfel Încât: a) X|5 b)x|12 c) (x+1)|7 d)(x-3)|6 e) (2x-3) |15 f) (3x-1)|21 Urgeeeent!
La O Împărțire, Deîmpărțitul Este 329, Câtul Este 8, Iar Restul Este 1. Aflați Împărțitorul. Repede Dau Coroană
Suma Numerelor Ab Pentru Care Aaa + 37 X (a+b) Este Patrat Perfect Este va Rog Dau Orice Doar Sa Imi Raspunda Cineva Acum
X ∈ (3π/2;2π) A.i. Cosx=3/5. Valoarea Numarului Ctgx Este Egal Cu: a) 4/5 b) 4/3 c) -3/4 d) -4/3
Următoarele Afirmații Despre Debitul Respirator Sunt Adevărate,cu Excepția:a)depinde De Frecventa Respiratorie;b)depinde De Volumul Curent;c)este De 9L/min In R
2kg De Piatră De Var De Puritate 50% Se Tratează Cu O Soluție De Acid Clorhidric De concentratie 10%. Calculati: a) Scăderea Masei Sistemului; b) Concentrația S
•Se Consideră Fracția Zecimală Infinită 5/7= 0,a₁a₂a..... A) Să Se Determine Numărul Elementelor Mulțimii A = {a₁, A₂, A3,...}. B) Să Se Determine A60. C) Să S
Să-mi Zică Cineva Cât Face 3084×5789 -4000×2?
6. În Figura De Mai Jos, Dreptele AC Și BD Sunt Paralele, Iar Triunghiurile ACM Şi BMD Sunt Congruente. Determină + CDM, Unde ME (AB).
Redactati O Compunere Narativa Care Să Conțină Și Dialog ! Va Implor Frumos!Am Nevoie De Ajutor!Dau 100 Puncte,inima,fallow,recomandare,coroana Doar Ajutați-mă