RO Study
👤
Hauhaaauuuuu
Hauhaaauuuuu
22-11-2022
Matematică
a fost răspuns
E8 va rogg!!!!!!!
Dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Resurse De Vegetatie A Biosferei,ex: Pajisti, Eu Doar Atat Stiu, Imi Ziceti Voi Mai Multe Exemple Va Rog Frumos
Patratul ABCD Are AB=8cm.In Patrat Sunt Inscrise Doua Semicercuri Intre Care Se Afla Doua Portiuni,trebuie Sa Calculez Aria Aria unei portiunii Stiind Ca
.am Mare Nevoie:sa Se Rezolve Ecuatiile Cu Tot Cu conditiile De Existenta rog Urgent b) c)lg(d)lge)log=f)lg(x²-4x)=lg3(2-x)g)2lg(2x+1)=lg(x²+7x+61)h)log 2^{(3x
Va Rog, Dati-mi Exemple De Procese Magmatice!
Vreau Si Eu Exemple De Cat Mai Multe Ecuatii Si Inecuatii Rezolvate. Nu Pot Sa Le Pricep ... Si Vreau Sa Iau Ecuatia Sau Inecuatia Si Sa O Rezolv Dupa Schema Vo
Daca Suma De Bani A Adrianei S-ar Imparti La Suma De Bani A Simonei Catul Ar Fi 6 Iar Restul 26 . Cati Lei Are Fiecare Daca Adriana Are Cu 51 De Lei Mai Mult De
Într-o Cutie Sunt 2 Bile Albe,2 Bile Galbene Și 2 Bile Roșii.Ele Cântăresc În Total 190 g.O Bilă Galbenă Cântărește Cu 17 g Mai Puțin Decât Una Albă,iar 2 Bile
Alcatuieste Cate O Propozitie Al Carei Subiect Sa Fie Exprimat Prin:- Substantiv Comun, Nearticulat- Substantiv Propriu- Pronume Personal, Persoana A III-a, Num
Daca ABCD Este Patrat Si Laturile Au Lungimea De 2 Cm Atunci Calculati:Ι vectorΑΒ+vectorΑC+vectorAD Ι=?
Care Sunt Proprietatile Triunghiului Isoscel