RO Study
👤
Cubasovcorina17
Cubasovcorina17
22-11-2022
Chimie
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog mult❤️
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Scoala Sunt 286 De Elevi . Baieti Sunt Cu 16 Mai Multi Decat Dublul Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Invata In Scoala.
Analiza Verbelor : Vor Urca , Zice,intrerupse, Soseste, Vrea
La Ecuatia De gradul Al II-lea: X La Patrat - 2 X = 0, Care E B-ul ?
Cum Aflam Numitorul Comun Al Fractiei 2/5 ; 1/72;5/24 !! Va Rog Cu Explicatii Nu Doar Rezultatul, Multumesc!
Cate Numere Mai Mici Decat 20 Sunt Cu 9 Mai Mari Decat Suma Cifrelor Lor? Multumesc.
Despartiti In Propozitii Frazele Si Precizati Felul Lor: 1.Se Induiosa La Gandul Ca Ii Va Fi Dat Sa Traiasca In Liniste,sa Creasca Gaini Si Gaste. 2.Pe Ecranul
Salut!Ma Numesc Ciprian Si Am O Intrebare.Care E Diferenta Dintre Un Pronume Nehotarat Si Un Adjectiv Pronominat Nehotarat?Nu Am Inteles Explicatia Dirigintei..
20% Din Efectul Unei Clase A Participat La Un Concurs De Matematica Citi La Suta Din Efectivul Clasei Nu A Participat?
Printre Cuvintele Urmatoare Se Ascund Verbe La :indicativ Prezent,imperfect ,viitor Si Un Singur Verb La Infinitiv.Descoperiti-le Si Traduceti-le! Recunoasteti
De facut Doua Enunturi Cu Intelesuri Diferite Ale Cuvintelor ;bob,broasca ,toc ,cheie,noi,panza,membru,zmeu,banca ,ochi