RO Study
👤
Alex02manea
Alex02manea
22-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Cum se prescurteaza ,,dacă,,
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Premia Elevii Sau Cumpărat 3 Cutii A Câte 12 Cărți De Povești De Două Ori Mai Puține Enciclopedii Iar Dicționare Cu 15 Mai Puține Decât Enciclopedii Câ
Vă Rog Un Motto : Curiosii Sa Fie Scurt Clar Si Cuprinzător
Daca Impartim Suma Adoua Numere La Diferenta Lor Obtinem Restul 3 Catul 10 Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca Unul Este Mai Mare Cu35 Decat Celalalt
Ce Înseamnă Doua Cincimi Din Nr 1965
O Alee Dintr-un Parc Are 100m.pe Ea Sunt Plantati 11 Arbori La Intervale Egale.care Este Distanta Dintre Doi Arbori Alaturati?
Va Rog Fearte Mult Dau Coroana
Fie VABCD O Prisma Pattulatera Cu AB=10cm. Calculati Lungimea Inaltimii VO, Stiind C Masura Unghiului Diedru Format De Planele (VAD) Si (VBC) Este 60°.Va Rog
Salutare! Vreau Si Eu Sa Ma Ajuti In A Rezolva Problemele 5,6,7 Si 4(daca Se Poate) Aveti O Poza Mai Jos! Am Nevoie Sa Fie Gata Pana La 4:40-4:50 Multumesc Ant
Cine Poate Sa.mi Explice Urmatoarele Figuri De Stil Fiecarre In Cate 5 Randuri? 1. Acolo, Langa Izvoare, "iarba Pare De Omat" 2. In Cuibar Rotind Pe Ape, Peste
Suma A Doua Numere Este 192. Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Obtinem Catul 2 Si Restul 12. Care Sunt Cele Doua Numera ? Prin Metoda Grafica.