RO Study
👤
Avs227799
Avs227799
22-11-2022
Matematică
a fost răspuns
[(3³+3⁴-6•3):(2•3³-5•3²+7•3)]¹²³
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Numere Sunt Direct Proportionale Cu 5 Si 2. Aflati Cele Doua Numere, Stiind Ca Suma Lor Este 147. Daca Putetiii Va Rog Mai Repede..........cel Mai Bun Rasp
Aflati Domeniul Valorilor Admisibile Al Raportului Algebric; a) Y-1 B) 5x-9 ----------- ------------ -3-0,3x -
Explică De Ce Columna Lui Traian Este Un Izvor De Cunoaștere A Trecutului Strămoșilor Noștri.Vă Rog,URGENT DAU 30 PUNCTE
Completeaza Si Egaleza Ecuatiile Reactiilor De Obtinerea A Bazelor: a)...+H2O-NaOH b)...+H2O-Ca(OH)2 c)CuSo4+...-Cu(OH)2+... d)FeCl3+...-Fe(OH)3+...
Diferența Dintre Două Bucăți De Sfoara Este De 69000 Milimetri Câți Metri Are Fiecare Bucată De Sfoară Dacă Prima Este De 4 Ori Mai Mare Decât A Doua
Redactează Un Text De 3-5 Rânduri In Care Sa Prezinți Sentimentele Pe Care Le Ai Fata De Copiii Mai Puțin Norocoși Decât Tine
Un Vas Plin Cu Lapte Cântărește 15 Kilograme Golindul Pe Trei Sferturi Il Cântărește 6 Kilograme Cântărește Vasul Gol
1.Care Este Partea De Vorbire A Cuvintelor:am,mai,bine,romaneste Din Structura"Am Vorbi Mai Bine Romaneste" 2.Care Este Functia Sintactica A Cuvintelor:in Scoli
Un Automobilist A Strabatut Distanta De 358 Km In Trei Etape.In Prima Etapa A Strabatut 158 Km, Iar In Urmatoarele Etape,un Numar Egal De Kilometri.Cati Kilome
Imi Puteti Da Toate Tipurile De Climat Ale Africii?Si Sa Imi Scrieti Cateva Despre El .Trebuie Sa Fac Un Proiect Si Nu Am Nicio Idee