RO Study
👤
Claudiuclopce
Claudiuclopce
21-11-2022
Matematică
a fost răspuns
AJUTOR VRG PE MAINE E URGENT
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mioara A Adunat Din Livada Mere Si Pere,in Total 100 De Fructe.Schimba Cu Prietena Ei Cate 7 Pere Pentru 2 Mere.Cand Termina De Schimbat Toate Perele Observa Ca
Transcrieti Enunturile Care Redau Intelegerea Facuta Intre Negustor Si Taran.Ocaua Lui Cuza Dupa Dumitru Almas
Spuneti Diatezele Urmatoarelor Verbe:''veni'',''adusese'',''au Sa Vie'',''stii'',''grai'',''privind'',''am Vazut'',''se Tem''''cheam-o''.
Buna Am Nevoie De Ajutor Luni Dam Test La Mate Cu Ultima Cifra, Multimi, Ecuati, Divizibilitate, Reuniune ,intersectie,si Diferenta . Daca Ati Putea Sami Dati T
Determinați Valoarea Lui A Din: {[(205:5+362:2)—32*6+a]*221:13}—140:5=635 [(30+226:2+a:4):29+20*100]:5—11*6—5*67=0
Vreau Si Eu Ideile Principale Din Mai Sus! De Emil Garleanu Va Implor Dau Cel Mai Inteligent Raspuns Si 20 De Puncte
Se Dau 2 Numere Naturale H M, Reprezentând Un Ora Curentă Exprimată În Ore Şi Minute. Să Se Determine Care Va Fi Ora Peste X Minute. ( In C++ )
Cum Se Scrie Ghiozdan In Engleza
O Sanie Este Deplasata Rectiliniu Uniform Pe O Suprafata Orizontala Sub Actiunea Unei Forte De 250 N Orientate In Sensul Miscarii. Determina Valoarea Fortei De
Sarcina Electrica Este Marimia Fizica Ce Caracterizeaza................................a Unui Corp...................