RO Study
👤
Kiky573
Kiky573
21-11-2022
Fizică
a fost răspuns
Ambele exercitii. Help me!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 1 Vreau Si Eu Sinonimele Cuvintelor: Sumedenie ;aievea;asezat; Nepasuit;drumet;tihna; Pozna; A Se Sili;obicei;velinta Ex 2 Si Antonime Pentru:ordonat;nerabda
Scrie Propozitiile, Facand Acordul Subictului Cu Predicatul :a) Eu (a Fi, Indicativ, Imperfect) La Brasov.b) Elevii (a Fi,indicativ ,imperfect) La Teatru.c) Col
Tata,acesta Este Viteazul Care Ne-a Scapat Din Manazmeilor Sunt, In Ordine:PN+PV Sau PV+PV?
Imi Puteti Spune 4 Propoziti Dezvoltate In Care Sa Avem Complement,atribut,subiect Si Sa Analizez Partile De Vorbire
Dupa Ce A Depasit Cu 240 Km Jumatatea Distantei Propuse , Un Sofer De Tir Calculeaza Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert De Drum . Ce distanta Totala Trebuie Sa Par
Construiti O Propozitie in Care Substantivul ,,floare" La Nr Pl Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Substantival Prepozitional Care Sa Determine Un numeral
O Prop Cu Un Np Multiplu?
Va Rog Ajutatima Razele Soarelui De Primavara primavara Îi atribut Substantival .....
Pentru Ce Numar Intreg A, Nr 5/a Este Intreg?Dar 6/a?
Heyy Va Rog Sa Ma Ajutati.Noi Pregatim Pentru Clasa A 8-a Mici Scrisori (felicitari) Si Nu Avem Niki O Idee Despre Ce Sa-le Scriem In Ele.Vreau Cateva Mesaje Sc