RO Study
👤
Zaharovasonia2704201
Zaharovasonia2704201
20-11-2022
Fizică
a fost răspuns
Помогите пожалуйста!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Text Argumentativ Despre modul In Care Activitatea De Voluntariat Contribuie La Dezvoltarea Personala Ma Puteti Ajuta Va Rog???
12 Muncitori Lucrand Catee 8 Ore Pe Zi Termina O Lucrare In 6 Zile. In Cate Zile Termina Aceeasi Lucrare 16 Muncitori Lucrand 9 Ore Pe Zi?
La O Serbare Scolara S-au Vandut In Prima Zi Un Sfert Din Numarul Total De Bilete Si Inca 12 Bilete,a Doaua Zi S-au Vandut 126 De Bilete.In Cele Doua Zile Au Fo
ABCD A'B'C'D' Este Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Bazei L=6 Cm,l=2 Cm Si Inaltimea H=11 Cm.Deseneaza Figura Si Calculeaza :Pb,Ab,diagonala 6,Al,At,V.
Scrie Trei Exemple De Prepozitii Care Impun Cazul Genitv.
Vreau Si Eu O Mica Compunere Despre Lumea Care Ma Barfeste......care Compun Minciuni....sa Fie Ceva Trist...va Rog Mult Ajutati.ma :*
Scrie Un Text De 10 Randuri,in Care Sa Folosesti Ca Moduri De Expuneri Dialogul,naratiunea Si Descrierea,avand Ca Titlu:Cautari
Îmi Puteți Spune O Propoziție Cu Cuvântul "soare " Sa Fie Adverb ? Am Inspecție La Lb.română Şi Vreau Să Iau Un 10
Justificati Faptul Ca Temperatura Indicata De Un Termometru trebuie Citita Dupa Un Anumit Interval De Timp de La Aducerea Lui In Contact cu Corpul a Carui T
Ce Este Unghiul Adiacent