RO Study
👤
Dragon53
Dragon53
20-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Puteti sa rezolvati ecuatia asta?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei, Am Si Eu Mare Nevoie De Ajutor La Partea 3 De La Un Test De Bac, Va Rog Frumos! :))
Stabiliti Functiile Sintactice Ale Adverbelor/locutiunilor Adverbiale Subliniate Din Enunturile Urmatoare, Plasand In Casutele Libere Cifrele Corespunzătoare:VA
Un Caminon Cu Masa De 15t Se Misca Cu Viteza De 36 Km/h. Aflati Impulsul Camionului
Va Rog Ex 26 Va Rog Va Rog
Aria Triunghiului Abc, Daca Ab= 2 Radical Din 2, Bc= 3 Radical Din.2 Si M Unghiului B Este 90 Grade
La Fabrica De Jucari Globuletele Se Ambaleaza In Mod Egal In Cuti De Acelasi Fel In 5 Cuti Sunt 30 De Globulete Cite Globulete Sunt In 8 Cuti De Acelasi Fel
In Propozitia ''a Ramas Cum A Fost'' Subordonata Este ? si Ce Fel De Subordonata? va Rog Frumos!
Alcătuiți Un Monolog Al Bradului :1) Pînă La Tăiere2)Împodobit3)AruncatAlegeți Una Dintre Cele Trei. Te Rog, Am Nevoie Urgentă. Dau Multe Bile Și O Coroană.
Va Rog! Pute-ți Sa-mi Faceți Un Rezumat Povesti „Alibaba Și Cei Patruzeci De Hoții” PS Dau Coroana
Write About One Of The Famous People Of Moldova.(in Engleza Sa Fie DAR Sa Nu Fie Putin Sa Fie Macar De O Jumatate De Pagina)