RO Study
👤
Xir0
Xir0
19-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Cat face (3 · √3x)² ?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteți Va Rog Să Îmi Spuneți Care Sunt Personajele Din Cartea ,,BILETUL DE LOTERIE" De Michael Byrne? IMI TREBUIE NEAPARAT!
Dacă Mărim Două Din Laturile Nealurate Ale Unui Pătrat Cu Câte 4 Cm Figura Obținută Va Avea Aria Cu 20 Cm² Mai Mare Decât Cea Inițială Care Este Latura Pătratul
Deliminați Și Identificați Felul Propozițiilor Subordonate.Dau Inima, Coroana Și 80 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns. Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc!Mulțumesc!
Intr O Lada Sunt De 6 Ori Mai Multe Kg De Cartofi Decat In Alta. Cate Kg De Cartofi Sunt In Fiecare Lada, Daca In A Doua Sunt Cu 25 De Kg Mai Putine
Scrie Câte Un Enunț În Care Cuvintele Vin Și Pui Să Aibă Alte Sensuri Decât Cele Din Text!
3. Se Consideră Funcția F: R→R, F(x)= 4 Supra 3 Ori X +4 a) Calculează Ƒ (0) + F (-3).
- Незнайка Настроил Часы В Полдень. Зная, Что Они Отстают Каждый Час На 2 Минуты, Найди , Через Какое Время Отставание Составит 1 Час. 30 Часов 58 Минут 3 Дня
Prin Hidrogenarea Naftalinei Se Obtin Tetralina Si Decalina, In Raport Molar 1:3. Stiind Ca Doar 80% Din Naftalină Introdusă Se Hidrogeneaza, Iar Masa Amestecul
URGENT VA ROG MULT Îmi Trebuie Tot Exercițiul Complet Făcut , Multumesccc Pup
Alcătuiește Un Enunț Cu Subiectul "mama" Și Predicatul La Alegere Analizează. Analizează Subiectul Și Predicatul. Dau Coroana, Repedeeeeeee