RO Study
👤
Ioandamian248
Ioandamian248
19-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Exercițiile 4 și 5 vă rog.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Toate Posibilităţile De Despăr-țire A Cuvintelor În Silabe La Capăt Derând.• Extraordinar, Știință, Înnegura-re, Dreptunghiular, Descompunere,apreciere, M
Analizează Complementele Prepoziționale Din Enunțurile Mă Bucur De Reușită Cu Ea. Bunicul Se Uită La Nepot Cu Admirație. Am Hotărât Să Plecăm Cu Cei Doi
ELA EXERSARE...Citeste Textul De Mai Jos. Subliniază Verbele La Modul Indicativ, Apoi Analizează-le.Azi După-amiază, I-am Chemat Pe La Mine Pe Prietenii Mei, Să
Este Urgent ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
610Atenţie! Un Cuvânt Poate Avea Mai Multeînţelesuri.Broasca Asărit În Apă.Lia A Uitat Cheiaîn Broasca Uşii.
Doua Numere Consecutine Pare Au Suma 82. Care Sunt Numerele? Rezolvare Va Rog Cu Metoda Reprezentarii Grafic Va Rog Cu REZOLVARE NU DOAR NUMERELE
Care Sunt Protistele Parazite
6) Fie A = Multimea Numerelor Intregi Care Au Modulul Egal Cu 7 Sau Cu 16. Scrieti Cel Mai Mic Element Al Multimii A. Ma Puteti Ajuta Va Rog??????????????
Exercițiul 2 , Vă Rog!?!
In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Triunghi Dreptunghic ABC, Având<A=90°, <B=x+15° Si <C=2x + 15º. Valoarea Lui X Este:a) 20b) 45°:c) 15d) 30°