RO Study
👤
Imkokmen
Imkokmen
19-11-2022
Istorie
a fost răspuns
va rog frumos , sa nu fie copiat
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Imi Explice Diferenta Dintre Complementul Direct Si Cel Indirect ( Intrebarile Fiecaruia ) Pentru Ca Am Lipsit De La Aceea Lectie?
Cine Imi Poate Spune Ce Simbolizeaza Inima In Poezia Traditionala?
Comenteaza In 6-10 Randuri,strofa A Doua ,prin Evidentierea Relatiei Dintre Ideea Poetica Si Mijloacele Artistice Folosite. (Oricate Stele,Mihai Eminescu). Pls
Într-o Clasă Sunt E Elevi Din Care B% Sunt Băieţi Iar Restul Fete. Afişaţinumărul De Baieţi Şi Numărul De Fete Din Clasă. (E Şi B Se Citesc De Latastatură).
1. Alege Forma Corectă A Verbului: You Can't/shouldn't stay up so Late if You're So Tired In The Morning. 'Keep off The Grass' Means That You Can't / Don't
Care Sunt Autori Care Si-au Publicat Jurnalele Intime?
Un Automobil Ruleaza Cu Viteza Constanta De 72km/h Pe O Sosea Rectilinie.Ce Distanta Parcurge Automobilul In 10s!Cat Timp I Trebuie Automobilului Pentru A Parcu
A) Ce Profet A Fost Ridicat Cu Trupul La Cer?b) Ce Profet A Marturisit Pe Dumnezeu In Babilon?c) Ce Profet A Fost Numit Si ,,Evanghlelistul Vechiului Testament'
Cine Imi Da Si Mie Fisa Tehnologica: A Unui Produs Din Metal?
Pe Laturile Unghiului <) Xoy Se Considera Punctele A Pe Latura (OX , B Pe Latura (OX , C Pe Latura (OY , D Pe Latura (OY ,astfel Incat OA=3 Cm, OB = 5 Cm , O