RO Study
👤
Andreiut3d6
Andreiut3d6
19-11-2022
Arte
a fost răspuns
desenati mi un pikachu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Jucator Da Penalty De La 7m Si Piciorul De Sprijun E Apoape De Minge,in Ce Parte A Portarului Da Cu Mingea?
. Un Număr Natural Este Cu 5 Mai Mare Decăt Altul, Iar Suma Pătratelor Lor Este Egală Cu 73. Aflaţi Numerele.
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
Transformă În Povestire Dialogul De La Exerci- Ţiul 9, Folosind Verbe La Timpul Trecut.
15. Dacă Măresc De 3 Ori Suma Pe Care O Am, Atunci Voi Avea 500 Lei Mai Mult Decât Jumătate Din Suma Inițială. Câți Lei Am? 16. Dacă Loana Îsi Măreste De 2 Ori
Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Nu Există Niciun Substantiv În Propoziţia A) Papucii Îi Erau Prea Mari. B) Astfel Că N-avea Niciun Bănuţ
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
Numește Personalitățile Din Imaginile Alăturate Apreciază Rolul Fiecărei Personalități În Istoria Formulează Câte Două Argumente
Scrie În Spațiul Rezervat Cifra Corespunzătoare Părții De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Atributele A Prietenia Dintre Aceștia Este Frumoasă B Din Curte Se Au
Ergänze Die Monate Im Kalender. Januar| .. | März| ..| ..| ..|Skiferien Mit Opa Juli |August| September| .. | ... | Dezember|Feriencamp|Rostock|Schule|..|..|