RO Study
👤
Carmen86uk
Carmen86uk
19-11-2022
Matematică
a fost răspuns
V+V+V=V+ (3 333-3 330) + V;
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
> Transformă Propozițiile Dezvoltate Din Enunțurile De Mai Jos În Pro- Poziții Simple. „O Iubea Împărăteasa Ca Pe Copilul Ei. Se Mira Şi Împăratul De Atâta A
Determinați Câtul Și Restul Împărțirii Numărului N=1*2*3*…*125+250 La 126 *= Înmulțire Va Rog Frumos Repede!
Clorul Se Găsește În Natură Sub Forma A Doi Izotopi: [tex]{ }_{17}^{35} \mathrm{Cl}[/tex] Și [tex]{ }_{17}^{37} \mathrm{Cl}[/tex]. Primul Izotop Are O Abundenţă
AM NEVOIE DE O COMPUNERE DE 150 DE CUVINTE VA ROG EU NU MAI FACETI SCREENSHOT LA ATLE TEXTE PENTRU CA MAI AM COLEGI CARR FOLOSESC BRANLY
2 · + 3 < +1 va Rog Ajutați Ma
Defrișările Pădurilor Pentru Exploatarea Lemnului Determină Modificări Ale Reliefului Şi Climei, De Aceea, Acestea Trebuie Fãcute Cu Deosebită Atenție. O Supra
Calculaţi Diferenţa Dintre Suma Numerelor Naturale Impare De Trei Cifre Şi Suma Numerelor Naturale Pare De Două Cifre
Fie A={-4,-3, -2, -1, 0, 1, 2, 3, 4, 5} Şi B = {y\y = X,xe A}. a) Determinați Elementele Mulţimii B. b) Determinați Elementele Mulțimii C= {z 1 Z = √y.ye B).
9a) Creează, După Modelul Propus De Autoare, Un Joc Inventat De Tine. Exemple: De-a Culorile, De-a Anotimpurile, De-a Notele Muzicale. b) Prezintă-l Într-o Comp
1.precizia Masurarii Vitezei Este Mai Mare: A)cand Ulucul Formeaza Un Unghi Mai Mare Cu Orizontul b)cand Ulucul Formeaza Un Unghi Mai Mic Cu Orizontul ? Argum