RO Study
👤
Irinapaval0
Irinapaval0
19-11-2022
Matematică
a fost răspuns
_×4×5=_×10
Va rog frumos sa mă ajutati
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta Pe Scurt Semnificatia Cuvintelor : Stat Nationa, Suveran, Independent , Unitar Si Indivizibil
Mihai, Dan Si Aurel Au Impreuna 238 De Timbre.Cate Timbre Are Fiecare, Stiind Ca Daca Mihai Ar Mai Avea 35, Iar Dan I-ar Da Lui Aurel 47, Toti Ar Avea Acelasi N
Suma Numerelor X Si Y Este 20 Si Multimea { X,y }este Invers Proportionala Cu {o,25;0,(3) } .Determinati Numerele. Ajutorr!
Imi Trebuie Expresii Din Operele Lui Emil Garleanu, Ori Ce Expresii Din Operele Lui.
Scrieti Patru Solutii, Patru Fractii Zecimale , Finite Ale Ecuatiei Xy=7,15
Un Dreptunghi Are Latimea Egala Cu Latura Unui Patrat De Perimetru 200 Cm,iar Lungimea 2/3 Din Cel Mai Mare Numar De Doua Cifre.Afla Perimetrul Dreptunghiului.
Indentifica Un Predicat Nominal din Urm Text "omul Bun este Intelept ,el Stie sa Faca Diferente Intre Rau Si Bine "ajutati-ma
Heyy Am De Facut Un Desen Cu Tema ''Parisul De Altadata''..ce Imi Sugerati Sa Desenez Si Ce Culori Sa Predomine?
Buna!Cine Imi poate Spune Valoarea adjectivala A Numeralelor primul,cinci Si Trei?
Faceti-mi Si Mie Niste Propozitii Cu Urmatoarele cuvintele:staircase, A Flash, Narrow, Lane, To Pour, To Introduce, Library, Guest, Spine, To Howl,relief, To Sh