RO Study
👤
Busufreefire38
Busufreefire38
18-11-2022
Matematică
a fost răspuns
calculati: DAU COROANA VA ROG
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere, De 15-25 De Rânduri, In Care Sa Caracterizezi Un Personaj Din Textul ,,Bubico".
Cum Se Poate Rezolva Problema: Suma A Doua Numere Este De 6 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor . Restul Impertirii Numarului Mare La Cel Mic Este 27. Aflat
Aflati Suma Numerelor Naturale De Forma Ab4 Pentru Care A*4*b=48
Tradu : a) Terentia Tibi Maximas Agit Gratias . Id Est Mihi Gratissimum. Inamici Mei Mea Mihi, Non Me Ipsum, Ademerunt. b)Sapientia Et Religio Maxime In
In Triunghiul ABC Cu Masura Lui A=75 Grade Masura Lui B= 60 Grade. Daca AC= 5[tex] \sqrt{6} [/tex] Calculati Perimetrul Triunghiului.
Cine Imi Poate Explica "probabilitatea Numerelor" Ca Nu Mai Tin Minte.. Va Rog Mult!
Rezolvati In N Inecuatia -5x-4>1
Imi Spune Si Mie Cineva Cum E Posibil SeriaRadeon HD 5450Tip Memorie VideoGDDR3Capacitate Memorie Video1GB (up To 2.8GB) cum Adica 2,8 , Trebuie Sa Fac Overclo
Un Corp Este Urcat Cu Viteza Constanta Pe Un Plan Inclinat Cu Viteza Constanta Cu Ajutorul Unei Forte Orientate De Al Lungul Planului Si Este Egaa I Marime Cu G
Scrie Un Rezumat De Circa 1/2 Pagina,in Care Sa Explici De Ce E Bine Sa Consumam De La 1 La 2 L De Apa Pe Zi