RO Study
👤
Teme12439
Teme12439
18-11-2022
Matematică
a fost răspuns
vaaaaa rogggggggggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continuati Propozitiile cand I-am Împrumutat Cartile.............. pentru Ca Nu Le-am Dat Adresa Corecta........... cand A Venit In Romania I-am Spus........ nu
Alcatuieste Un Text Descriptiv De 8-10 Randuri,in Care Sa Prezinti Frumusetea Crinului. Repede,va Rog!E Pt Azi.Dau Coroana Și Mă Și Abonez. Repede!
Formuleaza O Intrebare Pe Sa I O Adresezi Profesorului Tau In Legatura Cu Unul Dintre Aspectele Discutate Sau Despre Noutățile Aflate Referitoare La Verb.
Prin Ce Oceane Trece Tropicu Capricornului
A La A 2 A - B La A 2 A =36 A-b =9 Calculati A + B 3)A=(x€Z | 7 Supra 2x+1 €Z) 4)Fie A=(x +3) Totul La A 2 A - 2(x-3)(x+3)+(x-3) Totul La A 2 A. Arătati Ca A Es
Puteti Sa Imi Explicati 4-ul Pentru Ca Nu Inteleg De Ce Ar Fi Corect. Mie Mi Se Pareau 1 Si 3 Corecte Si Nu Imi Dau Seama De Ce Nu E Asa
Tot Vă Rog!!!!!!!!!!!!
Alcătuiți O Propoziție Cu Cuvântul Ceasuri
Nu Stiu (cine) Este El.(Fiecare) Elev Isi Pregateste TemeleMi-e (teama) Ca Va PlecaE (ceata) De Azi DimineataMihai A Devenit Un( Mare) FotbalistPoate (pleca) In
300 Ha Se Ara In 3 Zile In Ziua 1 Se Ara 36% Din Suprafata In Ziua 2: 60% Din Rest Ziua 3: Restul a)ce Suprafata S-a Arat In Fiecare Zi? b) Ce Procent S-a Arat