RO Study
👤
Opreamaria138
Opreamaria138
18-11-2022
Engleza
a fost răspuns
ajutatima si pa mine la engleza ms
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Subliniate Din Urmatoarea Fraza: ,,Bine, Măi Tasache, Zisei Eu Iesindu-*i* *inainte* Si De-abia Stapanindu-mi Rasul
Heeelp !! Dau 10 Puncte+ Coronita Exercitiul 32 !!
1.Media Aritmetica A Doua Numere Naturale Este 7,5 Iar Unul Dintre Numere Este Cu 9 Mai Mare Decat Celalalt. a)Aflati Suma Celor Doua Numere. b)Determinati Num
Un Comerciant Ă Cumparat 7 Valuri De Câte 50 Metri De Pânză El A Platit Pentru Fiecare Val 255 000 Lei El Revinde Pânză Cu 8 350 Lei Metrul Ce Beneficiu A Reali
Vreau Si Eu Va Rog Frumos Rezumat La ,,Vizită'' De Ion Luca Caragiale. Ofer 8 Puncte
Am Si Eu Cateva Intrebari: 1.Alcatuieste 2 Enunturi In Care Cuvantul Bun Sa Aiba 2 Valori Morfologice Deferite Decat Cea Din Text(cel Mai Bun Pentru Prajit)2
Cel Mult Egal Cu Descazutuldeseneaza In Interiorul Dreptunghiului Un Numar De Linii Oblice Egal Cu Cel Mai Mare Numar De O Cifra
Determinati Multimea A ={x|x∈N, X|(5+x) Sau X|(12+2x) Sau X|(15+3x)}
Daca In Clasa A5-a A Sunt 24 De Elevi Si Fiecare Elev Mananca In Pauza Mare Cate Un Covrig Cu Pretul De 1,4lei Si Bea Un Iaurt Cu Pretul De 2,6lei , Cati Lei Ch
Gaseste Numerele De Trei Cifre In Care Cifra Zecilor Este Mai Mica Decat Cifra Unitatilor Cu 1,iar Suma Cifrelor Numarului Este Cuprinsa Intre 1 Si 10