👤

!ACEASTA INTREBARE NU ARE LEGATURA CU MATERIA DE SCOALA! (Am adresat aceasta întrebare și mainainte, dar nu prea m-au ajutat răspunsurile)
Va rog sa raspundeti cine stie sau a trecut printr-o situatie asemanatoare:
Am fost vineri la un eveniment sustinut de scoala mea, iar la final ni s-a cerut (pentru cine vrea) sa dam un feedback. Eu fara sa bag prea mult de seama, am scris dintr-o gluma o injuratura la un coleg de clasa, respectiv: “(numele colegului) sa imi 5ug4 p*l4”. Da, am avut si inca am ceva conflicte cu persona respetiva, dar in privinta feedback-ului nu stiam ca se vor pune publice, iar "prietenii" mei m-au "pârât" la diriginta. Azi am aflat ca ea a înștiințat directorul de situatie, iar luni se va tine un consiliu profesoral, cu mine cu tot. Nu am mai avut nici-o abatere pana acum in clasa a 8-a, doar in clasa a 7-a (nu era chiar oficială, doar mi-a zis ceva directorul), si atat. Va rog daca stie cineva ce se va intampla. Se va decurge are la scaderea mediei la purtare sau doar voi primi un advertisment? Mor aici de frica avand in vedere ca acesta e ultimul an din gimnaziu iar multe licee nu accepta media la purtare sub 10. Va implor macar pana luni
(21.11.2022) sa imi dati un raspuns.
Multumesc, si ofer coroana cand voi putea!