RO Study
👤
Ale765
Ale765
17-11-2022
Fizică
a fost răspuns
Am nevoie la ex 3 varog.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Livada Sunt Meri Si Peri. Perii Coups 2 Pe7 Din Intinderea Livezii, Iar Meri 4 Pe 7 Din Intinderea Livezii.a) Ce Parte Din Intinderea Livezii Occupat Mer
Ordonati Cronologic Urmatoarele Evenimente:a)conflictele Dintre Optimati Si Popularib)alegerea Primilor Tribuni Ai Plebeic)dictatura Lui CezarOrdonati Cronologi
Construiti Enunturi In Care Verbele Copulative Sa Fie Predicate Nominale : A Deveni , A Se Face , A Iesi , A Ajunge , A Ramane, A Insemna , A Parea .
Vreau Si Eu 10 Ecuatii De Gradul 1 Cu Doua Necunoscute (cu Figuri; Si Daca Va Ajuta Sunt Ex De Clasa A 7)
Clasa A 3 A Afla Valoare Lui A Din Egalitatile A: 8 X 7 =147 Dati-mi M-ai Multe Variante
1)Scrieri Numerele Întregi Cuprinse Intre : a) 0 Si 10; B) -13 Si -8; C) -3 Si +5; D) -98 Si +107 2)Reprezentati Pe Axă Numerele De Mai Jos Si Scrieti-le In O
O Zi fara Forta De Frecare Cum Ar Fi??
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine.Trebuie Sa Identific Caracterele De Superioritate Ale Gimnospermelor Comparativ Cu Ferigile.Stie Cineva?
Cat Este 10ori10 Radical Din 3
Explica Relatia Dintre Organele De Simt , Sistemul Nervos Si Aparatul Locomotor In Cazul Unui Mamaifer Din Parcul Cozia , Pentru Depasirea Unui Pericol Care L-a