RO Study
👤
Gabimirlescu
Gabimirlescu
17-11-2022
Matematică
a fost răspuns
cum se face testul urmator
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR VA ROG E URGENT!!! Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Este 43 Cm , Iar Media Aritmetică A Doua Laturi Este 15.Aflați Lungimea Laturilor Triunghiului.dau Co
CumviinchipuitipeLefterPopescu?Prezentatisuccintimagineapecarev-atiformat-odespreacestpersonaj-in Sprijinul RaspunNUVELAFolosiţi-vă Cunoştinţele!• Refaceti Subi
Suma A 3 Numere Naturale Este Cel Mai Mic Numar Natural De 5 Cifre Pare Diferite. Află Numerele,știind Ca Al Doilea Este O Patrime Din Numărul 14260, Care Repr
B) Bunica Are Trei Nepoți Şi Un Coșuleț Cu Trei Mere. Dă Fiecărui Nepotcâte Un Măr Şi În Coșuleț Rămâne Un Măr. Este Posibil? Justificați Răspunsuldat. Dau Coro
Vă Rog Repede!!!!!!!!!!!
14. In Figura De Mai Jos, Dreptele A Si B Sunt Concurente În Punctul O.Stabiliti Dacă Următoarele Afirmații Sunt Adevărate (A) Sau False (F):a) Punctul A Aparţi
Suma A Două Numere Este 52. Dacă Împărtim Primul Număr La Al Doilea, Obtinem Câtul 3 Si Restul 12. Care Sunt Numerele? Vă Rog Să Mă Ajutați!
Salut. Imi Arata Cineva Cum De Raspunsul D Este Adevarat? Mersi!
Suma A Două Numere Este 52. Dacă Împărtim Primul Număr La Al Doilea, Obtinem Câtul 3 Si Restul 12. Care Sunt Numerele? Vă Rog Să Mă Ajutați!
Cat Face 122222×2000+3000= Ma Abonez