RO Study
👤
Betiss17
Betiss17
17-11-2022
Informatică
a fost răspuns
is "False" about Lean digital?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați Ma Dau Coroana Ma Abonez La Voi Și Va Răspund Și Eu La Întrebări. Cat Mai Repede Va Rog
(continua Fragmentul Pentru A Compune Un Text Cu Titlul ,,Ochelarii Bunicului'') : ,,Priveam Cu Atentie Chipul Bunicului Meu.Mi Au Atras Atentia ......''
Construiește Folosind Rigla Si Echerul Următoarele Configurații A) Trei Drepte Concurente B) Patru Drepte Paralele C) Dreapta Determinată De Punctele M Și N Și
O Scoala Ă Cumpărat Un Număr Egal De Scaune Si Mese Pentru Dotarea Celor 4 Clase Pregătitoare. Pretul Unui Scaun Este Egal Cu Rasturnatul Numarului 670, Iar La
Using The Informatuon Write A Factual Report About The Sinking Of The Titancva Rogg Dau Coroanaaa
[|-3 La Puterea 2 + (-3)la Puterea 3| - (-3) + (-2) X (5-7)] : (-3) | | Sunt Module. REPEDE!! 25 PUNCTE!!
Redacteaza Un Text Argumentativ De 150-300 De Cuvinte Despre Importanta Cunoasteri Unor Limbi Straine De Catre Tine
Cât Face:100x89+65=?
Din Robinetul Deschis Curge Intrun Minunt 5 L De Apă Calculați Câți Litri De Apă Se Vor Irosi Dacă Robinetul A Fost Deschis Timp De Cinci Minute
1. Realizați Oxidarea 1-butenă Și 2-butenă. -Lecția Alchene.