RO Study
👤
Pascuana54
Pascuana54
17-11-2022
Informatică
a fost răspuns
stiti ? multumesc frumos
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma Dupa Model: Aujourd'hui,je Fais Du Tennis Autrefois Je Faisas Du Jogging Tous Les Matins Hier J'ai Une Partie De Foot b) Aujourd'hui Nous Allons Au
Imi Da-ti Va Rog Un Text Mai Lung In Care Eu Sa Pun Semnele De Punctuatie? Multumesc :)
Scrieti Ca Putere A Lui 2 Numerele;4;64;16;1;1;4la Puterea2;8la Puterea3;64la Puterea5
Sa Se Calculeze Masa Unui Corp ,stiind Ca Pe Luna Greutatea Lui Este De G=100N(newton)si G=10N SUPRA Kg(kilogram).Sa Se Calculeze Masa. Va Rog Mutl E Urgent.
Cu Cat Este Egal X*16 Supra 100 ?
Buna.conditia))) Use To,too,or,two To Complete Each Sentence Correctly.Jill And Jane Decided have A Surprise Party For Lily.They Invited Their
Ce Inseamna Triftongul ,diftongul .....urgent.....
Buna......am Si Eu O Problema De Rezolvat ...cu Toate Ca Este De Clasa A 2 A ...imi Da Batai De Cap ....va Rog Mult De Tot Ajutati Ma ! Problema Suna Cam Asa :
Aflati 2 Numere Naturale A , B ,c Care Sa Verifice Simultan Egalitatile a + B =28 b + C =16 c + A = 20
Transforma Dupa Model: Aujourd'hui,je Fais Du Tennis Autrefois Je Faisas Du Jogging Tous Les Matins Hier J'ai Une Partie De Foot b) Aujourd'hui Nous Allons Au