RO Study
👤
MARIA8696
MARIA8696
16-11-2022
Studii sociale
a fost răspuns
va rog doar daca stiti.....
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneți Propoziții După Schemele S V S .... P V... N S V... V A S... S S V S ...
La 6 Va Rog Frumos !!!!!!
Dau Coroană Și 46 De Punte Cum Aflu Soluțiile Reale Ale Inecuației [tex] \frac{2x - 3}{ - 2} > + 2[/tex]PS: De Ce Clasa Este Problema?
5. In Urmă Cu 5 Ani Vârsta Mamei Era De 5 Ori Mai Mare Decât Vărsta Fiului Ei Şivârsta Tatălui Era Cu 3 Ani Mai Mare Decât Vârsta Mamei. Peste 2 Ani Vârsta Fiul
Scrieti Numerele Întregi Mai Mari Sau Egale Cu -3 Și Mai Mici Sau Egale Cu 1
Precizeaza Functia Sintactica Si Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima Exprima Cuvintele Subliniate Porti De Asemena, [...] Numele Unui Celebru Arhitect Si Con
Ma Ajutați Va Rog?? Nu Știu Cum Sa Fac....
1. Se Consideră Mulţimile A={x€N/1<x<28} Și B={yeN/ Y Este Multiplu Al Lui 7}a) Scrieți Elementele Mulțimii An B.b) Determinați Numărul Elementelor Mai Mi
Salut Tuturor, Am O Dilemă Cu Problema Aceasta Dacă Am Rezolvat Sau Nu Corect... rezolvarea Mea Arată Cam Așa : am Pus Sub Radical A => radical 9 * 11..122..
1. Se Consideră Mulţimile A={x€N/1<x<28} Și B={yeN/ Y Este Multiplu Al Lui 7}a) Scrieți Elementele Mulțimii An B.b) Determinați Numărul Elementelor Mai Mi