RO Study
👤
CuteDog10
CuteDog10
16-11-2022
Chimie
a fost răspuns
ofer 50de puncte+coroana!help❤️
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Arate Ca Numerele A Si b Sunt Prime Intre Ele, Unde:a) A=2n+3 b=5n+7b) A=4n+9b=5n+11
Salut! Va Rog Mult Ajutati-ma! DAU MULTE PUNCTE CELEI/CELUI CARE MA AJUTA!!!De Realizat O Compunere O Vizita La Gradina Zoologica(dati Un Titlu,aratati Scopul V
Insusirile Salcamului
Un Cub Cu Diagonala De 3 Cm Are Volumul Egal Cu ... Cm³.
Dati Exemple De Enunturi In Care Sa Folositi Urmatoarele Adverbe Si Grupuri Omofone Corespunzatoare:altadata / Alta Datacateodata / Cate O datadeloc / De Locint
Mesajul Poeziei "steaua" De Stefan 0. Iosif In 10 -15 Randuri
Puteti Sa Imi Spuneti Si Mie Un Proiect In Care Sa Descriem Fizic O Vedeta In Engleza Stieti Voi Fizic ,. Ce Culoare Au Ochii Ce Culoare Are Parul Daca E Lung S
-Cu Bani Mei Pot Lua 2 Cozonaci,afirma X. -Am Aceeasi Suma Si Cumpar 3 Sticle De Suc,replica Y. a}Cunoscand Ca Diferenta De Pret Este De 4 Lei,cat Costa Fiecare
4g Din Substanta A Reactioneaza Cu 9g Din Substanta BC Si Rezulta 6g De Substanta AC. Cate Grame Din Substanta B Se Obtin?
Bogdan Are 72 De Bile Rosii,cu 258 Mai Multe Bile Albe Si Cu 170 Mai Multe Bile Galbene Decat albe.El Asaza Bilele In Cutii Asfel:cele Rosii Cate 9 In Fiecare C