RO Study
👤
Elisabetabule87
Elisabetabule87
16-11-2022
Matematică
a fost răspuns
(x-7)(2x-1)-(radical din 2x)²
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Datimi Niste Sfaturi In Privinta Zile De 31 Decembrie...ce Poti Sa Faci In Acesta Zi...cit Mai Original De Ex<la Orra..va Fi Organizat Concursul Zimba
Daca E(x)= X+2 |x-1| , Aflati E(-1)+E(-2)
Aflati Aria Trapezului Isoscel Ortodiagonal (diagonalele Sunt Perpendiculare) Cu Lungimile Bazelor Egale Cu 10 Cm, Respectiv 14 Cm.
Intrebat Cati Porumbei Are , Mihai A Raspuns : ,, Eu Am Porumbei Si Iepuri ,in Total 51 De Capete Si 132 De Picioare. `` Nr . Porumbeilor Lui Mihai Este ...
Diferenta Dintre Masa Oxigenului Necesar Arderii unui Mol De Hidrocarbura A Cu Masa Moleculara 84 Si Masa Molara A Hidrocarburii A Este 204. Hidrocarbura A Nu
Diferenta Dintre Masa Oxigenului Necesar Arderii unui Mol De Hidrocarbura A Cu Masa Moleculara 84 Si Masa Molara A Hidrocarburii A Este 204. Hidrocarbura A Nu
Ce Figuri De Stil Se Folosesc In Poezia "In Miezul Verii" De G.Cosbuc
1 Pe 5 + 1 Pe 5 × 1 Pe 9
Imi Dati Va Rog O Compunere Despre Un Licurici Si O Frunza Care Se Termina Asa: Licurciul Ii Multumi Frunzei,care Privi Multa Vreme Stropul Saltaret De Lumina C
Scrieti Pentru Fiecare Din Numere:9,7,5 Ca Diferente A Doua Numere Impare Diferite.