RO Study
👤
PaveL72
PaveL72
16-11-2022
Istorie
a fost răspuns
AJUTAŢIMĂ DAU COROANA
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Voie Sa Scriu In Pseudocod C<-- | A-b | ?
Clasele A Iv A A Si B Vor Planta Rasaduri Pe O Parcela In Forma De Paralelogram . Cele Doua Clase Si-au Impartit Parcela In Mod Egal , Separand Partile Printr-u
Transcrie Doar Cuvintele Car Exprima O Actiune,starea Sau Existenta Unui Obiect Din Sirul De Cuvinte:mananca,elev,Cornelia,vesel,au Invatat,el,sapte,voi Pleca,c
Compuneti-mi O Poiezie De Primavara
Alege Unul Dintre Urmatoarele Citate: "Dragostea Este Cheia Clipei Si A Vesniciei." "Dragostea Alunga Tiparele Si Hotarele." "Dragostea Este Cea Din-tai Virtute
Daca Ab Cu Bara Deasupra Inmultit Cu Ba Cu Bara Deasupra Este Egal Cu 1207 Atunci A+b=?
Cuvantul ,,in" Este Prepozitie ?
Scrie O Compunere Despre Munții Carpați Cate Sa Conțină Urmatorii Termenii: Lant Munti ,incretire,roci,înălțime Mijlocie,chei, Peșteri, Resurse Bogate,crester
Alcătuiți O Compunere Cu 5 Enunțurile Dezvoltate Cu Titlul Scoala Mea. Începutul Sa Aibă 1 Propoziție,cuprinsul-3, Iar Încheierea-1
ABC Triunghi Dr. Masura <-ului A =90 Grade Si BC=10cm..si .. AB=8cm..aflati Lungimea Bisectoarei Duse Din Varful C Al Triunghiului?... Va Rog Da Ti Raspunsu