RO Study
👤
Morosandenis0661
Morosandenis0661
16-11-2022
Matematică
a fost răspuns
scrie raspunul corect
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati: a) (4,6)= b)(18,12)= c)[6,9]= d)[20,30]= Sa Imi Aratati Cum Ati Ajuns La Rezultat :))))
Identifica Părțile Componente Alei Plantei
Balenele Se Pot Scufunda Pana La Adancimea De 2500 Metri In 30 De Minute.In Cat Timp O Balena Se Scufunda 200 De Metrii??VA ROGG AJUTOR!!!
1. Fie Raportul F(x)=1-2x La Puterea 2 Supra X La Puterea 2 + 1. Calculand F(radical Din 2) Vei Obtine ... 2. Calculand Un Sfert Din Numarul 2 La Puterea 48 , V
Fie Ab Si Cd Doua Drepte Concurente In O.Daca 5Xm(unghiul AOC) =4Xm(BOC), ATUNCI DETERMINATI MASURA UNGHIULUI BOD
Rezultatul Calcului : ([tex] \sqrt \frac{3}{5} [/tex] + [tex] \sqrt \frac{5}{3} [/tex] ) : [tex] \sqrt{15} [/tex]
Va Rog Din Suflet Sa Ma Scuzati Dar Am Apasat Din Greseala Pe Salveaza Intrebarea Si Am Dat Doar 10 Puncte Dar Va Jur Ca Daca Ma Ajutati Acum , La Celelakte In
Aratati Ca Numarul A=3*2^n+2^n+1+5*2^n+1+2^n+3 Este Divizibil Cu 23,oricare Ar Fi N€N
Cine Ma Pote Ajuta Si Cu Exercitul Asta fie F;R-R F(x)=3-4x Sa Se Determine Solutile Reale Ale Inecuatiei F(x)-1 Mai Mic Sau Egal 4x
Un Segment Are Lungimea De 28,8 Cm Se Imparte In Doua Parti. Calculati Lungimea Primei Parti, Stiind Ca Aceasta Reprezinta Jumatate Din Lungimea Partii A Doua.