RO Study
👤
Gorungabriela2007
Gorungabriela2007
16-11-2022
Matematică
a fost răspuns
AM NEVOIE DE AJUTOR !!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabiliti Daca Exista Mapatinand Lui R Astfel Incat M(-1;3) Sa Reprezinte Intersectia Reprezentarilor Grafice A Functiilor F,g:R Cu Val In R Urmatoare: f(x)=mx-
Suma A Trei Nr Este 775. Primul Numar Este Cu 50 Mai Mare Decat Al Doilea Si 75 Mai Mare Decat Al Treilea. Sa Se Determine Cele Trei Numere .
Ajutor !!!!!!!Va Rog Doar Raspundeti La Intrebari :)As Vrea Sa-mi Raspunda Acestia Care Au 16,18 19 20 .....in Sus De Ani Va Rog O Sa Va Dati Seama Dupa Intreba
Constuiti Enunturi In Care Cuvintul "O" Sa Fie Interjectie,pronume Personal,articol Nehotarit,numeral Cardinal. Va Rog REEEEPEEEEDEEEDau Cel Mai Ineligent
Aveti Insusiri Despre Forme De Relief Pentru Campie
Afla Prin Incercari Numerele Naturale De Trei Cifre Diferite Care Sa Aiba Suma Cifrelor Egala Cu 7.
As Dori Si Eu Mai Multe Idei Pentru O Felicitare De 8 Martie. As Vrea Sa Fie Una Mai Deosebita.
VA ROG Rezolvatim Si Mie Probleme: 1) Cat Se Alungeste Un Resort De K=1000 N Pe Metru De Care Suspendam Un Corp Cu (ro Semn Densitate) =2,7 G Pe Cm La A T
Explicați Expresiiele:ați Fost Străine,dragostea Sihastra,imnuri Sfinte,noptile Cu Poezie
Bunica A Plantat In Livada 37 De Pomi; Gutui , Peri Si Meri . Peri Sunt Cu 8 Mai Multi Decat Gutuii, Iar Merii Sunt Cu 9 Mai Multi Decat Perii. Catin Pomi D