RO Study
👤
Elisavenko78
Elisavenko78
15-11-2022
Matematică
a fost răspuns
срочно,помогите!все пункты.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Statiile De Epurare.Rolul Lor.
Va Rog am Nevoie De O Compunere In Engleza despre Un Membru Din Familiu URGENT Multumesc
Suma A Trei Nr Este 7614 SA Se Afle Fiecare Numar ,stiind ca Suma Primelor Doua este 6047 , Iar Suma Ultimelor doua 4 349
Cat Zahar Trebuie Dizolvat In 60g Apa Pentru A Obtine O Solutie De Concentratie 10 La Suta? Va Rog Rezolvarea Completa. Multumesc! :)
Suma A Trei Numere Este 657 350.Aflati Numerele, Stiind Ca Suma Primelor Doua Numere Este 495 435, Iar Suma Ultimelor Doua Numere Este 346 215.
Alcatueste Familia Lexicala A Cuvintului Piatra Si Arata Modul De Formare A Fiecarui Cuvint(6 Cuvinte)
Traiectoria Unui Mobil Poate Fi Un Punct?Explica.
Calculati Aria Unui Dreptunghi În Fiecare Din Cazurile De Mai Jos : a) Perimetrul Dreptunghiului Este De 45 Cm Si Latimea Este Un Sfert Din Lungime b) Lungime
Cine Imi Poate Da Valentele Elementelor Din Tabelul Periodic.Doar Cele Pe Care Le Folosim La Scoala.Si Sa Imi Spuneti Daca Sunt Cu + Sau -.Va Rog Am Venoie De E
Analizati Daca Exemplele De Mai Jos Sunt Corect Formulate Si Daca Este Cazul Corectati-le:Somerii Urmeaza Cursuri De Polificare In Mai Multe Meserii.Elevilor Li