RO Study
👤
Aricibranzici
Aricibranzici
15-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Can you help me?va rog mult
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Ajutați, Am Foarte Multe Teme De Vacanță?
Motorul De Căutare Google Este Faimoși Pentru Doodle-urile Sale. Caută Pe Internet Semnificația Acestui Termen, Specificând Cu Ce Ocazie Îl Utilizează Google.
Care Sunt Personajele Principale/secundare, Reale/fantastice, Pozitive/negative Din Minunea De RJ Palacio? Si Imi Puteti Caracteriza Direct Si Indirect Personaj
6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Echilateral ABC, Cu Latura AB = = 8 Cm Şi Punctul D Situat Pe Dreapta BC, Astfel Încât BC = 2CD, C E BD. Ari
Vă Rogg Să Continuați
4 Citeşte Cu Atenţie Textul De Mai Jos Şi Analizează Verbele Subliniate, Notând Felul, Modul, Timpul, Persoana, Numărul Şi Funcţia Sintactică: Copilul Stătea La
A) Sunt Cel Mult Egale Cu 7; b) Sunt Cel Puțin Egale Cu 3, Dar Mai Mici Decât 11; c) Sunt Numere Pare Cuprinse Între 4 Şi 12; d) Sunt Numere Impare Cuprinse Înt
Ajutor Plz Repedeewwwe C
Formulează Răspunsuri Potrivite La Fiecare Dintre Cerințele De Mai Jos. Cum Poţi Explica Descrierea De Mai Jos? Îți Vine Să Crezi Că Un Popor De Uriași A Însufl
Două Adjective Care Îl Descriu Pe Vlad Țepeșva Rog Din Tot Sufletul Sa Imi Raspundeti...;((