RO Study
👤
Paraipancasian24
Paraipancasian24
15-11-2022
Limba română
a fost răspuns
vă rog frumos repede!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvantul Vrea Este La Nr. Singular Sau Plural?
Cuvintele : Despre,dintre,dinspre,inspre Sa Faca Legatura Intre a) Un Complement b) Un Atribut si Cuvintele Determinate De Acestea . Repedeee Propozitii
0,5p 1. Citeşte Cu Atenţie Enunţurile Următoare. Ȋn cazul Ȋn Care Consideri Un Enunţ Corect, Ȋncercuieşte Litera C, Iar Ȋn Cazul Ȋn care Consideri Un Enunţ Gre
Daca Marim Cu 11cm Latimea Unui Dreptunghi ,optinemun Patrat Cu Perimetru De 112cm.Care Este Perimetru Dreptunghiului?
Vreau Si Eu Caracterizarea Matusii Marioara Din Pupaza Din Tei ( Mai Lung Daca Se Poate )
De O Parte Si De Alta A Unei Strazi Cu Lungimea De 200 M Se Planteaza Tei Din 10 In 10 Mcati Copaci Sunt Necesari In Total?
Un Baiat Are Tot Atatea Surori Cat Si Frati , Iar Sora Lui Are De Doua Ori Mai Putine Surori Decat Frati . Cati Frati Si Cate Surori Sunt ? VA ROG AJUTATIMA ! :
Bunăă! Am O Întrebare(exerciţiu Defapt).. Dar Să Răspundeţi Repede, Vă Rog!Explicaţi Cum S-au Format Cuvintele Moleşitor Şi Zgripsoroaica. :)
Un Mik Eseu Varog Frumos Despre Educatia In Scoala Mea...
Explicati Utilizarea Liniilor De Pauza Din Strofa:"Amurg De Toamna Violet...Doi Plopi , In Fund, Apar In Siluete-Apostoli In Odajdii Violete-Orasul Tot E Violet