RO Study
👤
AlexBrasniv
AlexBrasniv
15-11-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coronita
problema matematica
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2)Fill in:jealons,rode,talkative,sky,mean,hanest. A)Sally is A Very _________ persons.She Never Tells Lies. B)Bill Is a Quiet Boy.He's quite ___________
Construiti Un Enunt In Care Cuvantul ,,inainte¨ Sa Aiba Valoare Morfologica De Verb
Să Se Calculeze Lungimea Razei Cercului Circumscris Triunghiului ABC Ştiind Că C=π/6 şi AB = 6
Sa se Determine Valorile Reale Ale Lui A,a[tex] \geq [/tex] 1,pentru Care pentru Care Are Loc Inegalitatea:[tex] \int\limits^a_1 {( 3x^{2}-8x+5) } \, Dx \leq A
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare carte Trebuie Sî Aibă O Viaţ
Spuneti-mi Niste Jocuri De Cultura Generala, De Imaginatie, De Cuvinte
Calculatia. 1 La Puterea 2 La puterea 3 + 3 La Puterea 1 La Puterea 2 + 2 La Puterea 3 La Puterea 1 (daca Puteti Va Rog Sa Imi Explicati La Acest Calcul)b. ( 16
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare carte Trebuie Sî Aibă O Viaţ
Ma Ajutati Va Rog Si Pe Mine La Ex Din Iimaginile?Fac Parte Din Acelasi Test.
Ajutati-ma Va Rog!un Text In Limba Engleza Despre O FAMILIE IMAGINARA Sau REGULI NOI DE SCOALA In 15propozitii