RO Study
👤
Qero20
Qero20
14-11-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie pana maine va rog mult!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Enunturi In Care Fiecare Cuv Sa Contina Grupuri De Vocale
Suma A Trei Numere Este 164. Primul Nr Este 72, Al Doilea Este Cu 19 Mai Mare Decat Primul. Aflati Al Treilea Nr. Va Rog Ajutor
Scrieti Cinci Numere Naturale care Se Divid Cu 3 Si Cinci Numere Naturale Care Nu Divid Cu 3. VA ROG !!!
Prin Arderea A 5,8g Dintr-o Substanță Organică A, Care Conține Oxigen S-au Obținut 13,2 G CO2 Și 5,4g H2O. Densitatea Fata De Aer A Vaporilor Subst A Este D Ae
My School Bag Is.My Prencil Is.My Eraser Is.My Notehvooh Is. Imi Trebuie Raspuns Tot In Engleza
Un Numar ABB CU BARA DEASUPRE Este Divizibil Cu 6.
De Realizat Un Plan De Afaceri Si In Ce Domeniu Se Lucreaza Cel Mai Bine Poate Sa Fie Si Inventat SF .....50 De Cuvinte Sau Mai Multe
Ioana Si Mircea Au Impreuna 642 De Timbre. Daca Mircea I.ar Da Ioanei 12 Timbre, Atunci Mircea Ar Avea Cu 17 Mai Mult Decat Un Sfert Din Numarul Timbrelor Pe Ca
Va Rog Care Este Explicatia Expresielor:A Fi Batut De Bruma,O Bruma De Carte,A Bete Bruma.Va Rog Imi Trebue Urgent Pentru 1 Raspuns Dau O Coroana
Suma A 3 Numere Este Egala Cu 3630.Suma Primilor 2 Termeni Este 2930,iar Suma Ultimilor 2 Termeni Este 2505.Care Sunt Termenii?