RO Study
👤
Lazargabi246
Lazargabi246
14-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos E8 complet
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numiti Propozitiile Din Fraza : "Gorilele Montane Adulte Pot Trai Laolalta Intreaga Viata, Aspect Datorita Caruia Familia Gorilei Reprezinta Unul Dintre Cele Ma
Cum Fac Diferenta Dintre Adjectiv Propriu-zis Si Adjectiv La Participiu ?de Exemplu Direct Este?
Buna! As Vrea Subiectele De La Olimpiada La Lb Romana Clasa A8a 2014
Cum Pot Sa-mi exprim Opinia Despre Relatia Dintre Continutul De Idei Al Unei Poezii Si Forma Acesteia (LUCIAN BLAGA ,,CRESC AMINTIRILE,,)
Se Dă Triunghiul ABC. Şi Pe Laturile AB Si AC Se Iau Punctele. M Si N Redpectiv D Si E, Adtfel Incat AM=MN=NB Si AD=DE=EC. Daca BC=6cm, Calculati MD Si NE.
Vreau Rezolvarea Completa + Explicatii ! Va Rog Mult Ajutati-ma ! Am Mare Nevoie
Daca Un Grup De 24 De Copii A Platit In Total , Pentru A Intra Intr-un Parc De Distractii 288 De Lei , Cat Va Plati Intrarea Un Grup Format Din 36 De Copii ?
Daca 2 Kg De Mere Si 3 Kg De Portocale Costa 23 Lei,cat Costa 6 Kg De Mere Si 9 Kg De Portocale De Aceeasi Calitate?
1. Calculati Efectul Termic Al Reactiei De Formare A Monoxidului De Carbon Din Elemente Cunoscand Efectele Termice Ale Urmatoarelor Reactii Chimice: C(g) + O2(
Explica Rolul Cratimei In Secventa : "pana-n Noapte "