RO Study
👤
Dorneanua8
Dorneanua8
14-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Si la acesta mai am nevoie de ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Nr Necunoscut A:24=19
Va Rog Frum9s Dati Explicatie La Acest Cuvint-beligines Va Roggg
Haustratiile Sunt Realizate La Prin Contractii Combinate Ale Musculatueii Circulare Si Longitudinale Colice. Ce Inseamna Colice?
Ajutor!!!! Am In Cateva Ore Meditatii La Engleza!
Cum Putem Face Schema La Problema Zina Cea Buna A Transformat Rochia Cea Veche A Fetei In Una Noua Si Frumoasa Si A Impodobit Acea Rochie Cu9broase Fe Acelas F
3. Completați Cu Numerele Care Lipsesc : a) 1 Km = ... M = ... Dm ; b) ... Km = 1 M = ... Dm ; c) ... M = ... Dm = 1 Cm ; MĂ PUTEȚI AJUTA , VĂ ROG !!!!!
In Cantina Scolii Sunt 20de Mese. Scaune Sunt Mai Multe Decit Mese.mese Sunt Cu 60 Mai Putine Decit Scaune. Cite Scaune Sunt In Cantina?formulati Probleme Asema
7. Suma A Două Numere Pare Consecutive Este 42. Să Sedetermine Cele Două Numere.Metoda Grafică Dau Coroană
Cum Putem Face Schema La Problema Zina Cea Buna A Transformat Rochia Cea Veche A Fetei In Una Noua Si Frumoasa Si A Impodobit Acea Rochie Cu9broase Fe Acelas F
Sa Se Arate Ca Urmatoarele Functii Sunt Periodice : A) F:R-R F(x)={x/2} B)f:N-R F(n)={n^2/2} C) F:Z-R F(n) = {n/2}+{n/3} D)f:R-R F(x)={x+1/2}