RO Study
👤
Dorneanua8
Dorneanua8
14-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor si la acest test
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 10-15randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Unui Mediu Inconjurator Echilibrat
Am O Problema Cu Divizibilitatea Zice "Cate Elemente Din Multimea A={12,13....52} Nu Sunt Divizibile Cu 4 " Si Nu Stiu Cum Sa O Rezolv Ma Puteti Ajuta???
12pahare+10farfuri=106lei15pahare+25farfuri=220leicat Costa O Farfurie Si Un Pahar
Dupa O Scumpire Cu 23 % , Pretul Unui Produs Este 246 De Lei . Calculati Pretul Initial Al Produsului .
Un Obiect Valora 160 Lei . Pretul Sau A Scazut Cu 10% . Cat Valoreaza Acum Obiectul ???
Determinati Un numar Natural , Stiind Ca Triplul Sau Este Cu 13 Mai Mic Decat 79
MULTE PUNCTE!!!Un Acvariu Sub Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 31 Cm, 25 Cm Si 50,5 Cm (inaltimea) Are Grosimea Sticlei De 5mm. Cati Litri
Imi Da-ti si Mie Un Un Inceput Deosebit De Scrisoare Adresaa Invatatoarei Din Clasa A 4-a
As Vrea Sa Imi Faceti Prezentarea Generala , Mesajul Fiulmului Si Prezentarea Actiunii Al Filmului Frumoasa Si Bestia . Le Luati Pe Rand Mai Intai Faceti Prezen
Rezumat Pe Capitole. Creanga De Aur-Mihail Sadoveanu.