RO Study
👤
Adelinaraicu
Adelinaraicu
14-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutați mă!!!!! Repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Funcțiile F R--->R ,f X = X-1 Și G : R-----> R G X = 5-x .Arată Că A A 3,2 Este Punctul Comun Ale Celor Două Funcții.b) Fie Ox Și C Punct
. Trăiau În Dom Ca Și Cum Ar Fi Fost Pe Pământ, Pe Care Unii Dintre Ei, Cei Mai Tineri, Nici Nu Îl Cunoşteau În Realitate Şi Visau Să Obţină Cât Mai Repede Atmo
La Engleza Write About Your Favourite Sport And Give Tow Reasons Why You Like It.
III. Examinează Cu Atenție Imaginile Celor Trei Monarhi Absoluţi. Asociază Fieca Cătoare Din Lista Dată Mai Jos. Elisabeta I Henric Al IV-lea Filip Al II-lea El
6 Precizează Funcția Sintactică A Adjectivelor De Întărir Din Enunțurile De Mai Jos. A. Eu Însumi Am Scris Compunerea. B. Mamei Înseşi I-au Mulțumit Pentru Dar.
Un Pepene A Fost Taiat In Opt Parti Egale .Ce Parte Din Pepene Primeste Silviu
10.Calculati: A)|-6|+(-13+10)+(-8)+|-2+5|=
Помогите Пожалуйста Это Очень Срочно Надо Решить 18,2:(-9,1)•0,7-3,4•(-2,3):17 По Действиям Пожалуйста Это Очень Срочно
3. Selectează Cuvintele Prin Care Sunt Introduse Explicațiile Apoi Ordonează Le În A Cauze B Consecințe Și C Explicație Suplimentare
Interaction Tu Poses Des Questions À Ton/ta camarade Sur Ses Moyens D'information préférés. Exemple: Quels Sont Les Médias Que Tu consultes Le Plus Souvent? Leq